Beste leden,

hieronder vinden jullie de tornooitabellen terug van de clubkampioenschappen 2022, alsook de contactgegevens van alle deelnemers. 

Clubkampioenschap ENKEL - Update tabellen 30.09.2022

Contactgegevens Deelnemers ENKEL

Clubkampioenschap DUBBEL - Update tabellen 30.09.2022

Contactgegevens Deelnemers DUBBEL

 

Tornooiregels:

  1. Spelers organiseren zelf tijdig hun wedstrijden volgens de planning die wordt meegedeeld (zie regel 5 en 6).
  2. Kwalificaties en 1/16de finales worden gespeeld naar 1 winnende set. Bij gelijke stand 5min voor het einde van het speeluur wordt er een bepalende "winning game" gespeeld om uit te maken wie de winnaar is. We vragen alle spelers dan ook om de opwarming kort te houden (max. 10 minuten). Voor de kwalificatie wedstrijden en 1/16de finales die gespeeld worden naar 1 winnende set, dienen de deelnemers zelf hun terrein te reserveren.
  3. Vanaf de 1/8ste finales wordt er gespeeld naar 2 winnende sets. De tornooi-organisatie kan (indien gewenst) voor deze wedstrijden terreinen voor 2 opeenvolgende uren vastleggen (dit kan door de spelers aangevraagd worden door een mailtje te sturen naar info@heraklestennis.be). Voor de kwalificatie wedstrijden en 1/16de finales die gespeeld worden naar 1 winnende set, dienen de deelnemers zelf hun terrein te reserveren.
  4. Na de wedstrijd geeft de winnaar de score door aan info@heraklestennis.be. Wie scores niet op tijd doorgeeft, riskeert om gediskwalificeerd te worden indien daardoor volgende wedstrijden niet tijdig kunnen plaatsvinden.
  5. De 1/16de finales dienen gespeeld te zijn tegen zondag 31 juli en de 1/8ste finales tegen zondag 4 september.
  6. De kwartfinales dienen gespeeld te zijn tegen zondag 18 september en de halve finales tegen zondag 25 september.
  7. Alle finales worden gespeeld op zondag 2 oktober, gevolgd door de prijsuitreiking en het sluitingsfeest van het zomerseizoen!

 

Als er vragen zijn, dan kan u altijd met ons contact opnemen via info@heraklestennis.be .

Allen veel succes gewenst!