Beste leden, 

Hierbij brengen wij jullie op de hoogte dat wij (Herakles) afgelopen dinsdag, in onderling overleg samen met Tom, hebben besloten om onze samenwerking voor de uitbating van het clubhuis in Berchem stop te zetten. 

Wij willen Tom bedanken voor zijn inzet voor de club en het geleverd werk en wensen hem alle succes in zijn verdere uitdagingen. 

Voor de leden verandert er verder niets. Wij vragen wel om op jullie begrip te mogen rekenen met betrekking tot de beperkte (food)kaart die voor de resterende looptijd van het zomerseizoen beschikbaar zal zijn. 

Na de zomer starten wij de zoektocht naar een nieuwe uitbater (man/vrouw/koppel). 

Noteer alvast in jullie agenda’s dat op zondag 1 oktober ons sluitingsfeest zal plaatsvinden. We starten naar jaarlijkse gewoonte om 13u met de finales van de clubkampioenschappen dubbel, gevolgd door de enkelfinales vanaf 16u. Alle geïnteresseerden en deelnemers kunnen vandaag ook een nieuwe update van de tornooitabellen terugvinden op de homepage van de website.  

Om 17u houden we ‘Happy Hour’ en voorzien we ook opnieuw een foodtruck met lekkere snacks voor alle aanwezigen om samen te genieten van een drankje en een hapje en dit mooie zomerseizoen af te sluiten. 

Sportieve groeten, 

Vincent