Beste leden,

hieronder vinden jullie de tornooitabellen terug van de clubkampioenschappen 2022, alsook de contactgegevens van alle deelnemers. 

CluClubkampioenschap ENKEL - Tornooitabellen en Contactgegevens

Clubkampioenschap DUBBEL - Tornooitabellen en Contactgegevens

 

Tornooiregels:

  1. Spelers organiseren zelf tijdig hun wedstrijden volgens de planning die wordt meegedeeld (zie regel 5 en 6).
  2. Kwalificaties en 1/16de finales worden gespeeld naar 1 winnende set. Bij gelijke stand 5min voor het einde van het speeluur wordt er een bepalende "winning game" gespeeld om uit te maken wie de winnaar is. We vragen alle spelers dan ook om de opwarming kort te houden (max. 10 minuten). Voor de kwalificatie wedstrijden en 1/16de finales die gespeeld worden naar 1 winnende set, dienen de deelnemers zelf hun terrein te reserveren.
  3. Vanaf de 1/8ste finales wordt er gespeeld naar 2 winnende sets. De tornooi-organisatie zal voor deze wedstrijden terreinen voor 2 opeenvolgende uren vastleggen. Voor de kwalificatie wedstrijden en 1/16de finales die gespeeld worden naar 1 winnende set, dienen de deelnemers zelf hun terrein te reserveren.
  4. Na de wedstrijd geeft de winnaar de score door aan info@heraklestennis.be. Wie scores niet op tijd doorgeeft, riskeert om gediskwalificeerd te worden indien daardoor volgende wedstrijden niet tijdig kunnen plaatsvinden.
  5. Alle kwalificatiewedstrijden (enkel van toepassing in EH 2) dienen gespeeld te zijn tegen zondag 26 juni.
  6. Alle 1/16de finales dienen gespeeld te zijn tegen zondag 31 juli.
  7. De 1/8ste finales en 1/4de finales zullen dan in augustus gespeeld worden. De exacte planning zal eind juli gecommuniceerd worden.

 

Als er vragen zijn, dan kan u altijd met ons contact opnemen via info@heraklestennis.be .

Allen veel succes gewenst!